x

Daniel Paigge

Student

Daniel graduated with a First from the University of Nottingham, before spending 2 years at SimpsonHaugh in Manchester and London where he developed his knowledge of project feasibility, early stage work and elegant design. During the LSA he worked 3 days a week at Spanish multidisciplinary firm IDOM.

Daniel is passionate about the intersection between beautiful design and building sustainably amidst the environmental crisis. At the LSA, Daniel designed an urban solar park for the roof of the ExCel Centre, which he pitched to the CEO. He was also part of a team which won the ‘Game Changer’ LFA award for an alternative design of Custom House station in the Royal Docks.

His thesis project imagined the white collar workplace of the future: an urban forest imperceptibly blurred with conditioned workspace. A place where serendipitous encounters, recreation and ecological vitality are as equally prioritised as productivity.

When he’s not working, he can be found socialising, cooking or producing music.